Cum arată acum interpreta micuței Cora din celebrul film ”Titanic”

29 decembrie 2020 15:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de micuța Cora care apare în celebrul film ”Titanic”, urmărit de întreaga lume? Dacă nu știți, ea se numește Alexandrea Owens-Sarno.

Pe numele complet Alexandrea Kathryn Owens-Sarno, cunoscută mai ales pentru rolul micuței Cora Cartmell, în vârstă de opt ani, o tânără pasagera în filmul ”Titanic” din 1997, care dansează cu Jack Dawson (n.r. rol deținut de Leonardo DiCaprio) la o petrecere irlandeză, este astăzi actriță. Ea are în prezent vârsta de 32 de ani. Ea spune că nu va putea să uite niciodată acea scenă de dans. Ba mai mult a făcut dezvăluiri din culisele filmprii.

Şapte lucruri neştiute despre filmul «Titanic»

Ce au mâncat călătorii de pe Titanic înainte de tragedie. Meniul complet

Un desen care i-a fost furat

Alexandrea Kathryn Owens-Sarno a povestit că Leonardo DiCaprio a făcut tot ce i-a stat în putință ca s-o facă să râdă în timp ce au fost turnate scenele în care apar împreună. Ea mai spune că starul este un dansator extraordinar. ”Dansul cu Leo a fost o frumoasă experiență. Îmi amintesc tptul ca printr-o ceață de fericire”, a mărturisit Alexandrea. Leonardo DiCaprio a făcut un desen pengtru ea, însă din nefericire i-a fost furat. Î prezent, a ctrița joacă în serialul ”Mister Harmac”. Micuța Cora care apare în celebrul film ”Titanic”, urmărit de întreaga lume, este astăzi o frumoasă actriță de 32 de ani.

Mai multe