Cum arată, acum, Pamela din Dallas. A ajuns de nerecunoscut!

5 ianuarie 2016 8:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebra Pamela din Dallas a împlinit 66 de ani pe 3 ianuarie. Operaţiile estetice i-au distrus, însă, faţa Victoriei Principal care arată groaznic acum, deşi a fost căsătorită câţiva ani buni cu esteticianul Harry Glasman și era o pasionată a cărților despre sănătate și îngrijire corporală.

Actriţa s-a retras din lumea televiziunii şi a filmului în 2001, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”. Timp de 9 ani a interpretat, poate, cel mai îndrăgit personaj dintr un serial TV, pe Pamela Ewing Barnes din Dallas, soţia lui Bobby Ewing (Patrick Duffy). A părăsit serialul mai devreme decât și-ar fi dorit fanii.

Ce nu ştiţi despre Victoria Principal

Tânăra Victoria Ree Principal, pe numele său adevărat, s-a născut pe 3 ianuarie 1950 în Fukuoka, Japonia, tatăl ei fiind sergent la Air Force. Acesta a fost transferat în mai multe localităţi, aşa că familia ei a locuit în Londra, Georgia, Puerto Rico, Massachusetts şi Florida. Victoria, împreună cu sora sa, au frecventat în jur de 17 şcoli diferite.

Timp doi ani a studiat la Academia Regală de Balet. Încă din adolescenţă îşi dorea să devină actriţa şi a studiat la Royal Academy of Dramatic Art, iar apoi a făcut studii şi în domeniul medicinei.

La vârstă de 18 ani a suferit un accident de maşină, iar după ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat că model. În timpul liber, participa la audiţii pentru a intra în lumea artistică. În 1971 s-a mutat în Los Angeles şi, un an mai târziu, a debutat în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Globurile de Aur.

După nouă ani în care a interpretat rolul Pamelei în serialul “Dallas”, Victoria Principal şi-a înfiinţat propria companie de producţie de film, "Victoria Principal Productions", precum și propria linie de produse de îngrijire a pielii.

Mai multe