Cum arată casa Conchitei Wurst

21 octombrie 2014 13:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Odată cu câştigarea Eurovisionului, „femeia cu barbă“ are tot mai mult succes pe scena internaţională. Artistul travestit austriac trăieşte pe picior mare şi nu-şi refuză nicio plăcere.

Thomas „Tom” Neuwirth alias Conchita Wurst este personajul momentului în muzica internaţională. După ce a câştigat Eurovisionul cu piesa “Rise Like a Phoenix”, lumea a devenit tot mai interesată de acest nume, cu care se asociază adesea evenimentele pentru drepturile minorităţilor sexuale, dar şi ale egalităţii de şanse şi ale păcii, în general.

„Conchita este o persoană reală. Prietenii mei ar spune că sunt amuzantă şi o femeie iubitoare. M-am născut în Columbia, însă m-am mutat cu părinţii în Germania când eram copil. Acum patru ani mi-am întâlnit soţul în Paris, pe Jacques. Am decis să începem o nouă viaţă în Viena", a declarat Conchita pentru wiwibloggs.com.

Conchita e căsătorită de cinci ani cu Jacques Patriaque, un dansator de cabaret, iar în 2013 a ajutat la crearea primului Festival Boylesque, varianta masculină a show-urilor de cabaret.

Acum, ea va avea propriul show, între 9 şi 15 noiembrie, în celebrul Crazy Horse, templul erotismului parizian.

Odată cu acest nou proiect, dar şi cu ofertele ce vin în cascadă (a susţinut un discurs şi a cântat în faţa Parlamentului European, urmează să devină una dintre vocile de pe coloana sonoră a filmului de animaţie “Pinguinii din Madagascar”), Conchita şi Jacques au decis să se mute la Paris.

Vezi foto şi mesajul transmis de Conchita.

Mai multe