Cum arată casa în care a copilărit Donald Trump. E scoasă la licitaţie

18 ianuarie 2017 17:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Casa în care Donald Trump a locuit până la vârsta de patru ani, ce se află în cartierul Queen din New York, a fost scoasă la vânzare, marţi, în cadrul unei licitaţii organizate de agenţia imobiliară Paramount Realty USA.

Locuinţa, care se află în Queens, New York, este vândută într-o licitaţie cu ofertă sigilată. Cumpărătorilor interesaţi li s-a cerut să depună ofertele pentru casa din cărămidă şi stuc construită în stil Tudor, până la ora 4:00, la data de 17 ianuarie, împreună cu un depozit de 10%.

Cumpărătorii nu ştiu ce alte oferte au fost înregistrate. Proprietarul actual are câteva zile la dispoziţie pentru a examina ofertele şi pentru a selecta o ofertă câştigătoare, scrie Mediafax.

Casa de 2,500 de metri pătraţi este situată în Jamaica Estates, un cartier bogat în Queens. Are patru băi cu facilităţi complete, o bibliotecă, un subsol şi un garaj care are capacitate pentru două autovehicule.

Pentru a participa la licitaţie, potenţialilor ofertanţi li s-a cerut să plătească 20 de dolari pentru informaţii de audit intern, printre care se numără termenii de vânzare, precum şi o copie a contractului de vânzare-cumpărare.

Potrivit lui Misa Haghani, patronul agenţiei imobiliare Paramount Realty USA, casa a fost construită de tatăl lui Trump.

Mai multe