Cum arată casa luxoasă în care s-a sinucis solistul trupei Linkin Park

26 iulie 2017 18:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a cumpărat familiei sale proprietatea de lux, din Palos Verdes, în valoare de 2,5 milioane de dolari, în urmă cu doar două luni înainte să se sinucidă într-una dintre camerele acesteia. Averea pe care a lăsat-o în urmă este de-a dreptul impresionantă.

Chester a achiziționat uriașa proprietate, de peste 300 de metri pătrați, la sfârșitul lunii mai a acestui an, după cum informează Daily Mail. Localizată în Los Angeles, impozanta vilă are cinci dormitoare, patru băi, un spa și o piscină, fiind desigur, doar câteva dintre facilitățile de lux.

Familia sa a părăsit însă acest imobil, la doar opt zile după ce prietenul cel mai bun al lui Chester, Chris Cornell, s-a sinucis pe 18 mai. Aproape două luni mai târziu, în acest imobil din Palos Verdes, într-unul dintre dormitoare, a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Chester.

Macabra descoperire a fost făcută de menajeră, care a sunat imediat la numărul de urgență. Femeia s-a îngrozit când l-a văzut pe Chester spânzurat, dovadă fiind țipetele acesteia înregistrate de poliție în momentul apelului.

Mai multe