Cum arată conacul de 7 milioane de dolari al Rihannei?

29 august 2017 15:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna( 29 de ai), renumită pentru debutul ei muzical timpuriu și pentru formele sale voluptoase și-a achiziționat o nouă proprietate în valoare de 7 milioane de dolari.

Conacul cumpărat de vedetă este situat în Los Angeles și are 6 camere, nouă băi și o piscină exterioară gigantică.  Banii pe care Rihanna i-a cheltuit pentru a cumpăra casa nu au fost irosiți, artista luând în calcul avantajele și dezavantajele locuirii într-o astfel de casă.  Prietenii Rihannei vor putea să o viziteze oricând pentru că noua reședință a vedetei are două case de oaspeți, cinema propriu și o sală de biliard.

Luxoasa locuință, construită în anul 2015, deține un șemineu imens, precum și o grădină cu poteci șerpuite. Rihana va putea să se mențină în formă mulțumită unei săli de gimnastică care are în dotare o multitudine de aparate.

Proprietatea este la fel de spectaculoasă și din exterior. Din grădina casei, se pot vedea figurile președinților sculptate în Muntele Rushmore. 

Rihanna și-a găsit locul în care se simte liniștită și răsfățată, dar nu și-a uitat rădăcinile . Artista a călătorit recent acasă,  în Insulele Barbados pentru a participa la un carnaval anual care se defășoară acolo.  Cântăreața a întors capete pe străzile din Barbados, defilând într-o costumație sumară multicoloră.

Mai multe