Cum arată Diane Kruger la doar o lună după naștere

3 decembrie 2018 16:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Diane Kruger a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o lună și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Paparazzii de peste Ocean au reușit să o fotografieze pe actrița de 42 de ani pe străzile din New York, alături de bebeluș și iubitul ei. Iată cum arată Diane Kruger la doar o lună după naștere.

Îndrăgita actrița și-a împlinit un vis și a devenit mamă la 42 de ani, la începutul lunii noiembrie. Diane Kruger l-a făcut tătic pe iubitul ei, actorul Norman Reedus, cunoscut din serialul de televiziune „The Walking Dead”. Fotoreporterii au surprins-o recent în postura de mămică, iar Diane Kruger arată senzațional la doar o lună de la naștere.

Într-un singur cuvânt: senzațional. Așa arată actrița de 42 de ani la doar o lună de la naștere. Diane Kruger a născut un băiețel în 2 noiembrie. Pentru actriță este primul copil, în timp ce partenerul ei mai are un băiat din relaţia de cinci ani  cu fotomodelul  Helena Christensen.

Paparazzii au surprins-o pe Diane Kruger la o promenadă pe străzile din New York. Nu singură, ci cu partenerul ei de viață și bebelușul al cărui nume nu a fost dezvăluit încă. Frumoasa actriță le dă peste nas altor vedete mult mai tinere, care cu greu au topit kilogramele cu care s-au ales în timpul sarcinii.

Actrița era toată numai un zâmbet și avea un outfit cool, care  o întinerea cu câțiva ani buni. Diane Kruger a împins la cărucior, în timp ce făcea conversație cu iubitul ei. Diane Kruger și Norman Reedus sunt împreună din iulie 2016. Înainte de a forma un cuplu cu Reedus, actrița a fost cuplată 10 ani cu Joshua Jackson.

Mai multe