Cum arată Eva Longoria însărcinată în şase luni!

12 februarie 2018 14:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria (42 de ani) trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Şi asta pentru că actrița și soțul său, Jose Baston, vor deveni părinţi peste câteva luni. Bruneta a ieşit zilele trecute la cumpărături, iar paparazzi au fost pe fază.

Actriţa cunoscută pentru rolul din serialul “Neveste disperate” va fi mama unui băieţel.

Zilele trecute, Eva a ieşit la shopping cu soţul ei şi o prietenă. Actriţa era îmbrăcată complet în alb şi purta o ţinută sport. Bluza, deşi supradimensionată, lăsa la vedere burtica proeminentă a actriţei. Eva este însărcinată în şase luni şi nu doar burtica s-a mărit în tot acest timp. Actriţa a căpătat proporţii, iar acest lucru este vizibil şi din cauza faptul că bruneta este minionă.

Cuplul Longoria-Baston a creat isterie pe străzile din Los Angeles, iar cei doi au fost recunoscuţi imediat de trecători. Ei au ieşit încărcaţi cu plase de cumpărături din magazine şi s-au ţinut non-stop de mână, Baston fiind extrem de drăgăstos cu bruneta.

Eva este căsătorită de un an şi jumătate cu un mogul media din Mexic. Ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Cei doi s-au logodit în decembrie 2015, după o relaţie de doi ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Dubai. Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, în perioada 2002 - 2004, şi cu jucătorul de baschet Tony Paker, în perioada 2007 - 2011.

Mai multe