Cum arată femeia care i-a dat viață lui Jennifer Lopez. Cântăreața i-a moștenit trăsăturile

8 august 2017 7:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale, datorită vocii sale, dar și a trupului care întruchipează perfecțiunea și denotă faptul că vârsta este doar un număr. Probabil că mulți s-au întrebat cum arată femeia care i-a dat viață și dacă vedeta a moștenit trăsăturile ei. Ei bine, J.Lo a publicat o poză alături de mama sa.

Jennifer Lopez și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare alături de mama sa, Guadalupe Rodriguez. Cântăreața nu se afișează des cu femeia care i-a dat viață, însă Guadalupe are și ea admiratorii ei. Despre ea se știe că are o pasiune pentru jocurile de noroc, dar mai ales pentru faptul că a câștigat 2,4 milioane la ”păcănele”.

”Eu și mămica mea frumoasă”, a scris Jennifer la descrierea pozei, care a strâns mii de like-uri și sute de comentarii. Nimeni nu o poate contrazice, pentru că, într-adevăr, mama cântăreței arată foarte bine.

Jennifer Lopez trăiește de o vreme o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Rodriguez, omul de afaceri pe care chiar ea l-a ”agățat”. Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă la brațul frumosului său iubit într-o rochie extrem de sexy prin care și-a etalat bustul generos cu decolteul adânc. Nici celebrul posterior nu a fost lăsat de izbeliște, acesta fiind evidențiat prin rochia mulată aleasă pentru o nuntă.

Mai multe