Cum arată fiul rebel al lui Nicholas Cage după ce a învins "demonii" alcoolului

18 septembrie 2019 23:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nicolas Cage își promovează noul film, „Running with the Devil”, iar la premiera din Los Angeles, de pe 16 septembrie, actorul a uimit prin noua sa înfățișare. Vizibil îmbătrânit şi cu un look care nu l-a avantajat, Cage a părut trecut bine de vârsta pe care o are în realitate.

Actorul de 55 de ani s-a mai îngrășat, are o barbă stufoasă și păr lung. El a surprins prin vestimentația sa la premiera noului său film, dar nu neapărat într-un mod plăcut.  Acesta a optat pentru o pereche de pantaloni negri, un tricou negru și o geacă de blugi. Cage a ales să își accesorizeze ținuta cu o pălărie de cowboy. Cel care l-a însoţit pe american la premieră a fost chiar fiul acestuia, Weston Cage, rezultat din relaţia actorului cu Christina Fulton.

Weston Cage a fost de mic un copil neastâmpărat, iar relaţia disfuncţională avute de către părinţii săi l-au predispus unui comportament agresiv. În anul 2011 el a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce a distrus mai multe obiecte dintr-un restaurant situat în inima Hollywood-ului.

O perioadă a refuzat să ia legătura cu mama sa, însă timpul a trecut şi a revenit la sentimente mai bune. În ziua de astăzi, o vizitează pe aceasta, atunci când are ocazia, în Norvegia, acolo unde ea s-a mutat alături de iubitul său, un cântăreţ de muzică black metal.

Viaţa amoroasă a lui Cage, un carusel 

Actorul Nicolas Cage a divorţat de a patra soţie după numai 4 zile. Presa americană face noi dezvăluiri în privința anulării căsătoriei lui.

Reprezentanții actorului Nicolas Cage, în vârstă de 55 de ani, au explicat de ce acesta a divorţat de a patra soţie după numai 4 zile. El ar fi descoperit că Erika Koike are două dosare pentru conducere sub influența alcoolului. Luna lor de miere a început şi s-a sfârşit în Las Vegas. Starul a citat “istoricul infracţional” al Ericăi drept explicaţie pentru anularea actului de căsătorie la 27 aprilie, după cununia rapidă din data de 23 martie. Inţial, Cage a declarat că era “prea beat” pentru a-şi da seama că s-a însurat.Erika Koike, de 34 de ani, a fost condamnată în 2008 şi 2011 pentru conducere sub influnenţa alcoolului. Ba mai mult, a ajuns şi cinci zile la puşcărie pentru asta. De asemenea a fost obligată să urmeze un program “agresiv de dezalcoolizare”. 

Mai multe