Cum arată la 26 de ani puştiul din "Singur acasă 3"

24 decembrie 2015 18:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alex D.Linz, băieţelul simpatic care l-a înlocuit pe Macaulay Culkin în cel de-al treilea film al francizei "Singur acasă", este acum, la 26 de ani, un bărbat în toată regula.

La ani buni de la filmarea pentru "Singur acasă 3", puştiul care îndoia inimile tuturor arată complet diferit. Deşi l-a înlocuit, la vremea aceea, pe Macaulay Culkin, Alex D. Linz a avut un destin complet diferit de acesta, potrivit Ştirilor Pro Tv.

Alex D. Linz a debutat în 1995. În acelaşi an, puştiul de atunci a putut fi văzut şi în "Tânăr şi neliniştit", el interpretându-l pe Phillip Chancellor IV.

În 1996 a apărut într-un film de succes, "Ce zi minunată!" ("One Fine Day"), în care a jucat alături de nume mari precum Michelle Pfeiffer şi George Clooney.

Alex D. Linz nu mai apare in prezent pe marile ecrane. După "One Fine Day" a mai apărut în câteva roluri episodice sau secundare în seriale şi filme, cel mai cunoscut fiind cel din "Home Alone 3", când l-a înlocuit pe Macaulay Culkin. Alex D. Linz a apărut ultima data în "Choose Connor", în 2007.

Mai multe