Cum arată la 50 de ani cel mai sexy actor de telenovele, Fernando Colunga

3 martie 2016 16:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A devenit cunoscut după ce a jucat în telenovele de mare succes, precum “Maria Mercedes”, “Esmeralda” sau “La Usurpadora”, a jucat alături de vedete precum Thalia, Lucero sau Gabriela Spanic și a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori de telenovele. La 50 de ani, Fernando Colunga și-a pierdut, parcă, aerul macho de altădată, dar și-a păstrat intact farmecul.

Fernando Colunga Oliveras s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic şi şi-a dorit încă de mic să fie actor. O vreme a lucrat ca barman, apoi a absolvit Universitatea din Mexic, cu diplomă de inginer, dar după ce a fost sfătuit de un amic, Fernando a mers la studiourile Televisa, unde s-au făcut cele mai de succes telenovele.

A luat-o de jos, mai întâi ca figurant în producţii de succes. Un producător i-a remarcat mai întâi fizicul impresionant, apoi și-a dat seama că are talent și l-a distribuit în primele sale roluri. Succesul a venit imediat, în unele din cele mai apreciate telenovele din toate timpurile, “Maria Mercedes”, “Esmeralda” sau “La Usurpadora”.

Colunga a început să fie tot mai solicitat de producători. Deşi se zvoneşte că s-a iubit cu vedete precum Thalia sau Blanca Soto, actriţe care i-au fost şi partenere pe platourile de filmare, actorul a ştiut să păstreze discreția asupra vieţii sale private.

Cât despre carieră, mereu s-a reinventat, a obţinut roluri noi şi şi-a schimbat look-ul, iar în 2015 a jucat într-o nouă producţie de succes, “Passion y poder”, alături de Marlene Favela şi Susana Gonzalez.

Mai multe