Cum arată ”Matilda”, la aproape 30 de ani. A renunțat la actorie

4 mai 2017 20:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu toții am adorat-o pe micuța Matilda. Fetița inocentă cu superputeri, cu părinți denaturați, în căutarea unei figure parentale iubitoare, a fost și va rămâne un personaj reprezentativ în lumea cinematografiei. Mara Wilson a dispărut din lumina reflectoarelor și a ales calea condeiului.

Încă din anii 2000, Mara a ales să se îdepărteze și să nu mai apară pe micile ecrane, alegând condeiul în detrimental luminii reflectoarelor.  Aceasta s-a făcut remarcată nu doar prin rolul Matildei, ci și prin interpretarea celei mai mici fiice a lui Robin Williams, în filmul ”Doamna Doubtfire”.

Mara a decis că menirea ei este de a fi scriitoare și nu actriță, ceea ce a și făcut. Aceasta este și activistă a comunității LGBT. În 2016 aceasta a postat pe Twitter o poză  în care se afla într-un club destinat homosexualilor, explicând că este bisexuală.

Decizia de a se retrage din viața publică a luat-o după ce și-a pierdut mama, în timpul procesului de post-producție al unuia dintre filmele care i-a adus notorietatea, Matilda. “Simțeam că nu aparțineam acelui loc și nici Hollywood-ul nu m-a dorit cu adevărat lângă el. Așadar despărțirea de Cetatea Filmului a fost destul de reciprocă, aș putea spune. Mă săturasem de Hollywood, de fapt”, a explicat ulterior fosta actriță decizia de-a renunța la actorie.  

Mara are aceleași trăsături ca în copilăriei. Aceiași ochi gingași, de o inocență inimaginabilă, cu aceeași privire pătrunzătoare. Aceasta nu a renunțat nici la breton, iar dacă pui o poză cu ”micuța Matilda” de atunci, cu cea de acum, diferențele nu sunt atât de vizibile.

Mai multe