Cum arată și cine este deținătoarea celui mai scump posterior 100% natural

21 iunie 2017 18:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O frumoasă mexicană este deținătoarea celui mai frumos și scump posterior natural. Cântăreață, model și actriță, Andrea Escalona a semnat un contract în valoare de șase milioane de dolari prin care și-a asigurat minunăția de posterior, detronându-o astfel pe Jennifer Lopez.

Are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare și asta pentru că are ce arăta. Frumoasa brunetă de origine mexicană este deținătoarea celui mai frumos și scump posterior. Chiar dacă mulți oameni au susținut că Andrea nu s-a născut înzestrată cu astfel de ”trofeu”, ci la obținut prin intervenții chirurgicale, actrița asigură că este 100% natural.

Tânăra este imaginea unei companii vestimentare, face reclamă la blugi și a semnat în urmă cu câteva zile un contract cu compania prin care și-a asigurat posteriorul. În cazul în care acesta pățește ceva, Andrea va primi despăgubiri în valoare de șase milioane de dolari, doborând astfel recordul deținut de Jennifer Lopez.

”Sunt foarte bucuroasă că mi s-a oferit acest contract, dar nu am plătit nimic pentru o astfel de procedură. Cyclone Jeans, brandul Columbian pentru care lucrez, s-a ocupat de tot”, a declarat bruneta, conform The Sun.

Mai multe