Cum arată Stallone la 37 de ani de la lansarea filmului “Rambo”

20 septembrie 2019 12:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sylvester Stallone se ţine incredibil de bine la cei 73 de ani ai săi. După o carieră de 40 de ani de supererou, actorul a declarat la premiera specială a filmului "Rambo" că nu are de gând să se pensioneze.

Sylvester Stallone se menţine incredibil de bine la cei 73 de ani şi lansează al V-lea film din seria "Rambo". După o carieră de 40 de ani de supererou, actorul a declarat la proiecţia specială a acestuia că nu are de gând să se pensioneze. El l-a interpretat pentru prima oară pe John Rambo în 1982. Şi astăzi, Stallone a rămas un megastar şi are toate şansele să obţină acelaşi mare succes cu al cincilea film din franşiză, care are premiera astăzi. El a fost prezent în sală la cinematograful AMC Lincoln Square din New York, unde miercuri a avut loc o proiecţie specială a noului film, care are titlul complet “Rambo: Last Blood”. Alături de celebrul actor s-au aflat colegii care joacă în film, Paz Vega, Yvette Monreal şi Óscar Jaenada. 

Ce frumoase sunt fiicele lui Silvester Stallone!

Sylvester Stallone trăieşte o dramă de mai bine de 30 de ani! Ce suferinţă imensă ascunde actorul?

Stallone a conceput scenariul

Filmul “Rambo: Last Blood” a fost regizat de Adrian Grunberg. Sylvester Stallone a scris scenariul împreună cu Matthew Cirulnick. Starul, căruia presa îi spune Sly, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu, în 1976, pentru “Rocky”. El a conceput povestea şi pentru “Rambo” numărul IV, împreună cu Dan Gordon. “Rambo: Last Blood” va fi difuzat în toate cinematografele din SUA începând de astăzi. Faimosul actor a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar. El a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul boxerului Rocky Balboa, în franciza “Rocky”. A avut apoi o carieră de succes în filme de acţiune. Alte personaje pentru care s-a remarcat au fost John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza “Rambo”, şi mercenarul îndrăzneţ, din filmele francizei “Eroi de sacrificiu”. În anii '80, “Stallone a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. Sylvester Stallone se ţine incredibil de bine la cei 73 de ani.

Mai multe