Cum arată Tina Turner la 77 de ani. Nu-ţi vine să crezi!

18 octombrie 2017 13:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendara cântăreaţă Tina Turner iese atât de rar în public. Însă când apare şochează pe toată lumea, mai ales acum la 77 de ani

Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner a făcut furori recent la Londra. Ea a fost văzută după multă vreme de absenţă, fără nici un rid pe faţă, la o şedinţă foto realizată cu prilejul lansării unui spectacol care îi este dedicat, intitulat “Tina: The Turner Musical”, la Hospital Club din Londra.

Diva, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a reuşit să păcălească timpul. Arată la fel de bine, ca întotdeauna, deşi mai are doar 3 ani până la 80 de ani. În anul 2013, cântăreaţa, care a vândut peste 180 de milioane de discuri în lume, s-a măritat cu producătorul muzical Erwin Bach (61 de ani). Trăieşte liniştită împreună cu soţul într-o vilă din Zürich (Elveţia). De când şi-a găsit pacea alături de acesta şi după ce s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009, Tina are timp să se ocupe de ea. Se îngrijeşte şi se odihneşte mult, de aceea arată aşa de bine. A uitat coşmarul pe care l-a trăit alături de primul soţ, muzicianul Ike Turner, decedat în 2007, la 76 de ani, de care a divorţat în 1978, din cauză că era violent. Acesta o plesnea peste faţă şi chiar i-a făcut praf nasul. A fost nevoită să-şi facă operaţie de reconstrucţie nazală după câte bătăi a mâncat de la Ike. Toată lumea ştia cât îndura, dar ea nu se plângea nimănui. A bătut-o şi în culise de i-a rupt coastele şi a ajuns la spital.

Mai multe