Cum s-a distrat Paris Hilton alături de români. Până să ajungă în club a pățit un accident vestimentar

6 iulie 2018 14:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După milionarul italian Gianluca Vacchi, a fost rândul altei celebrități să facă ravagii într-un cunoscut club de fițe din Capitală. Paris Hilton a sosit vineri, la ora ora 3 dimineața în Nuba și a pus muzică timp de două ore. Atmosfera a fost una incendiară.

UPDATE 17.00 Paris Hilton a părăsit România în după-amaiza de vineri. Alături i-a fost iubitul care nu a scăpat-o din ochi și nu a părăsit-o nici măcar pentru o clipă. În ciuda faptului că șederea a fost una foarte scurtă, de aproximativ o zi, cei doi au sosit la aeroport pentru a zbura peste Ocean cu nu mai puțin de douăsprezece valize. Tot bagajul a fost cărat de către staff-ul care a însoțit-o pe moștenitoarea imperiului Hilton. 

Paris a părut foarte odihnită, aflându-se într-o dispoziție de zile mari, chiar dacă nu s-a refăcut complet în urma petrecerii de pomină. Ea a pozat pentru fotoreporterii prezenți la aeroport și a împărțit zâmbete largi în stânga și dreapta. Dacă la sosirea în România optase pentru o ținută lejeră, de data aceasta a ales să poarte o rochie elegantă, vaporoasă și o pereche de pantofi cu un toc amețitor. Desigur, nu au lipsit ochelarii de soare supradimensionați și o geantă pe măsură. 

Pentru prima dată, Paris Hilton s-a aflat la București unde a fost invitată să susțină primul show de muzică în România. Înainte de a intra pe scenă, starul american a fost aranjat de doi români specialiști în frumusețe: Andra Manea a machiat-o, Sorin Stratulat a coafat-o.

Îmbrăcată în haine de club, negru și accesorii metalizate, Paris Hilton a ajuns abia la ora 3 dimineața în Nuba, unde sute de petrecăreți au așteptat-o cu sufletul la gură. Celebra blondină a fost însoțită de iubitul ei și de mai mulți boyguarzi. La sosire, a fost întampinată de mai mulți jurnaliști, iar aceasta a început să își faca selfiuri. La un moment dat, starea de bine i s-a cam stricat pentru că a călcat în noroi, murdărindu-și încălțările, însă și-a revenit când a urcat la platane.

Paris a început să mixeze de la 3 până la 5 dimineața, iar în cele două ore a fost extrem de energică, s-a zbenguit, a făcut poze, a băut votcă din două pahare și chiar a fumat, deși era interzis. Iubitul ei o mai ajuta din când în când ținându-i microfonul, în timp ce ea încerca să se hidrateze. La final, Paris a făcut apoi o baie de mulțime, iar la plecare și-a refăcut mahiajul. După ce s-a pozat cu toți petrecăreții, blondina a plecat cu o dubă spre hotel, unde a ajuns după ora 7 dimineața. Românii au empatizat cu celebra Paris, s-au distrat și au făcut poze. Tinerele au urmat dress code-ul fiind îmbrăcate destul de sumar, încălțate cu tocuri înalte și decolteuri cât mai generoase. Majoritatea au consumat șampanie și nu au fost speriați de notele de plată!

Mai multe