Cuplurile celebre care și-au spus „Adio” în 2017!

13 martie 2017 15:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Acum știm care au fost rezoluțiile pentru anul acesta al unor vedete: divorț, luptă pentru custodie, secrete murdare de scos la iveală! Celebritățile de la Hollywood par hotărâte ca anul acesta să facă curat în viețile lor, chiar dacă asta înseamnă să se despartă de persoanele cu care au împărțit mulți ani din viața lor.

Iată ce cupluri și-au spus ”Adio” în 2017!

Katy Perry și Orlando Bloom

La sfârșitul lunii februarie, Katy și Orlando anunțau că relația lor a ajuns la final. Fără resentimente și plini de dragoste unul față de celălalt, cei doi au mărturisit că s-au despărțit. ”Înainte ca alte zvonuri false să iasă la iveală, vă confirmăm faptul că Orlando și Katy au luat o pauză”, spunea reprezentantul cuplului. Amintim că cele două staruri au fost văzute pentru prima dată împreună în urmă cu un an, la petrecerea Vanity Fair.

Scarlett Johansson și Romain Dauriac

Și-au început relația în 2012, iar doi ani mai târziu erau și căsătoriți. În același interval, Scarlett și Romain au devenit și părinții unei fetițe pe nume Rose. Anul acesta, în luna ianuarie mai precis, actrița a intentat actele de divorț, deși – din câte am înțeles noi – Romain și-ar fi dorit să mai lupte pentru mariajul lor sau măcar să divorțeze la notar, și nu printr-un tribunal.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete s-au despărțit anul acesta!

Mai multe