Daniel Craig a trăit un coşmar din cauza rolului agentului 007: «James Bond m-a făcut neom»

10 septembrie 2021 8:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Daniel Craig (53 de ani) a povestit coşmarul prin care a trecut şi cât de mult l-a afectat, fizic şi emoţional, celebritatea dobândită de pe urma rolului agentului 007.

El a acordat un interviu în care povesteşte că s-a transformat într-un pustnic şi că evita la maximum să intre în contact cu lumea din jur de teama ”reversului medaliei notorietăţii dobândite”. ”James Bond m-a făcut neom”, a spus el. În cei 15 ani în care l-a întruchipat pe cel mai faimos superspion viaţa lui personală a fost foarte mult afectată. Citea tot timpul presa, şi noaptea, îngrijorat să nu apară reacţii negative.

De aceea a şi ezitat mult până a acceptat să joace în utimul film din serie, ”No Time to Die”. După ce a jucat în penultimul film cu James Bond, ”Spectre”, din 2015, Craig a spus că mai degrabă îşi taie venele decât să-l mai joace pe agentul 007. Actorul cu averea de 160 de milioane de dolari a mai jucat în filmele ”Casino Royale” (2006), ”Quantum of Solace” (2008) şi ”Skyfall” (2012) din serie.

Mai multe