Daniel Craig, plin de sânge şi răni la filmările pentru noul «James Bond»

11 septembrie 2019 20:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Daniel Craig (51 de ani) a fost pozat recent plin de sânge şi răni la turnarea noului film din seria James Bond, numit “No Time to Die”, în sudul Italiei. Însă, din fericire, era sânge fals şi răni făcute cu instrumente de machiaj. Craig a suferit însă şi accidentări adevărate la filmări în timp ce juca rolul lui James Bond.

Starul, care are o avere de 130 de milioane de dolari, a fost operat nu demult după ce s-a rănit grav la gleznă, la filmări, în Jamaica, în luna mai.

Turna o scenă periculoasă pentru noul film din seria James Bond, care este programat să fie lansat la 8 aprilie 2020 în SUA. Deşi, iniţial, s-a spus că rana nu a fost gravă, starul a ajuns în cârje pentru o scurtă perioadă.

Actorul a mai fost rănit când a jucat rolul lui James Bond în 2006, în ”Casino Royale”. El şi-a rupt atunci doi dinţi din faţă într-o scenă de luptă. De asemenea, Craig a fost rănit de două ori în 2008, când a turnat ”007: Partea lui de consolare”, din aceeaşi serie. Starul a fost nevoit să poarte o chingă în timpul turneului promoţional al filmului, după ce a suferit o operaţie pentru a i se repara umărul rănit la filmări.

Mai multe