Daniel Craig s-a accidentat la filmările pentru James Bond

14 mai 2019 19:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Filmările la noul film din seria „James Bond” au fost oprite. Turnarea celei de-a 25-a pelicule din serie a fost suspendată fiindcă Daniel Craig (51 de ani) a alunecat şi a căzut. Actorul s-a rănit la gleznă în timp ce juca într-o scenă din film.

Accidentul a avut loc în Jamaica.  “Îl durea foarte tare. Era furios pentru că s-a întâmplat. Şi-a aruncat haina la pământ de ciudă”, a spus un martor ocular. Craig a fost dus de urgenţă cu avionul în SUA pentru a fi examinat de medici. Încă nu se ştie dacă are fractură la gleznă sau doar o entorsă.

Nu e prima oară când starul se răneşte în timp ce îl interpretează pe James Bond. Şi-a lovit grav doi dinţi în timp ce filma “Casino Royale”, în 2006. De asemenea, şi-a rupt un muşchi de la umăr, s-a rănit la coaste şi şi-a secţionat un deget la turnarea filmului “Solace”, în 2008. În 2015 s-au oprit filmările două săptămâni, pentru ca el să facă o operaţie.

Craig are o avere de 95 de milioane $, e însurat cu Rachel Weisz din 2011, împreună cu care are o fetiţă de 8 luni. Noul film din seria James Bond e programat să se lanseze în 2020. 

Mai multe