Daniel Craig şi-a făcut praf corpul pentru 85.000.000 $

25 octombrie 2015 21:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După câte a pătimit, cine îl poate condamna pe Daniel Craig (47 de ani) că nu mai vrea să audă de James Bond. La lansarea ultimului film din franşiză, “Spectre” actorul britanic a făcut publică lista tuturor accidentărilor din 2006 şi până în prezent.

Ce ironie! În 2009, după lansarea celui de-al doilea film din seria James Bond, Daniel Craig a zis că îl va juca pe agentul 007 până când “o să îl lase genunchii”. Acest lucru s-a întâmplat anul acesta, când filma în Alpi. A fost transportat de urgenţă la New York şi a trecut prin două operaţii dificile de reconstrucţie a rotulei.

“Din cauza accidentării la genunchi a fost întârziată lansarea filmului şi suspendate filmările. Producătorii care au investit 350 milioane $, adică un buget cât toate cele trei James Bond în care mai jucase, au fost de acord să ia o pauză de şase luni. Dar nu a fost cazul. Am strâns din dinţi şi după două săptămâni am revenit la filmări”, a declarat Daniel Craig în timpul unui interviu.

Actorul, care e cel mai bine plătit James Bond al tuturor timpurilor, a primit 85 milioane $ pentru rol. El are în prezent o avere de peste 95 milioane $. Cu toate astea nu vrea să mai joace în franşiză. După ce exact scena în care şi-a nenorocit genunchiul a fost tăiată din film, Craig vrea să părăsească distribuţia după 9 ani de carieră. “Numai în 2008 am plecat neşifonat de la filmări. În rest, în 2006, în 2012 şi 2015 au fost un dezastru”, a declarat Daniel Craig. De-a lungul unei jumătăţi de veac, ecranizarea a avut încasări de peste un miliard de dolari.

Mai multe