Daniel Craig va fi operat după ce s-a accidentat la filmări

23 mai 2019 12:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Daniel Craig va fi operat după ce s-a accidentat la gleznă în timpul turnării noului film din seria James Bond. Accidentul s-a produs în Jamaica, săptămâna trecută.

Actorul Daniel Craig, de 51 de ani, va fi operat după ce s-a accidentat la gleznă în timpul filmărilor. Actorul s-a rănit la gleznă în timp ce juca într-o scenă din noul film din seria cu James Bond. “Îl durea foarte tare. Era furios pentru că s-a întâmplat. Şi-a aruncat haina la pământ de ciudă”, a spus un martor ocular. Craig a fost dus de urgenţă cu avionul în SUA pentru a fi examinat de medici. Iar doctorii au decis că acesta trebuie operat. Însă nu va fi o operaţie chirurgicală complicată. Totuşi, starul va avea nevoie de două săptămâni de pauză pentru ca piciorul să i se refacă absolut complet.

Daniel Craig: «Nu îmi vopsesc părul ca ceilalţi James Bond»

Fiţe de vedetă! Daniel Craig şi-a tras dublură să nu se accidenteze

Filmările vor continua

Filmările la noul film din seria „James Bond” vor continua pe parcursul recuperării lui Daniel Craig. Turnarea celei de-a 25-lea pelicule din serie a fost suspendată doar pe scurt timp după ce actorul a alunecat şi a căzut. Nu este pentru prima oară când starul s-a rănit în timp ce îl interpreta pe James Bond. El şi-a lovit grav doi dinţi în timp ce filma “Casino Royale”, în 2006. De asemenea, şi-a rupt un muşchi de la umăr, s-a rănit la coaste şi şi-a secţionat un deget la turnarea filmului “Solace”, în 2008. În 2015, s-au oprit filmările două săptămâni la “Spectre”, pentru ca el să facă o operaţie. Craig are o avere de 95 de milioane $, e însurat cu Rachel Weisz din 2011, împreună cu care are o fetiţă de 8 luni. Noul film din seria James Bond rămâne programat să fie lansat în 2020 şi după ultima accidentare a lui Daniel Craig. Turnarea acestuia a început luna trecută, la patru ani după ultimul film din serie care a fost lansat, „Spectre”. Din distribuţia noului film mai fac parte Naomie Harris, Lea Seydoux, Lashana Lynch Rami Malek, Ralph Fiennes, Ben Whishaw şi Ana de Armas.

Mai multe