Danny DeVito şi-a scos câinele la masă în oraş

12 martie 2014 20:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Danny DeVito e de nedespărţit de câinele lui! Actorul de 69 de ani şi-a răsplătit credinciosul animal, din rasa Golden Retriever, cu un prânz ca-ntre băieţi, în oraş.

La cumpărături sau în vacanţe, Danny DeVito e cu câinele peste tot. Simpaticul actor, de 69 de ani, îşi scoate mai des tovarăşul în oraş decât pe soţia lui, Rhea Perlman (65 de ani).

Celebrul comedian a fost surprins, zilele trecute, la un restaurant din Los Angeles, în timp ce savura o masă „haiducească", aşa, ca între băieţi, cu animalul său de companie, din rasa Golden Retriever.

Parcă erau doi amici care se ştiu de-o viaţa! Danny îl mângâia afectuos pe cap şi-l lăsa să mănânce din poală. După fiecare îmbucătură, dulăul îşi punea lăbuţele pe ghenunchii stăpânului şi-l răsplătea cu pupici umezi. Se gudura şi scâncea fericit, semn de mulţumire că-şi împarte prânzul cu el. Câinele nu s-a supărat ca n-a primit un scaun, chiar dacă a făcut consumaţie timp de o oră.

Rod Stewart a fost dat afară din local cu animalul de companie

Celebrul cântăreţ Rod Stewart (69 de ani) a fost dat afară dintr-o cafenea Starbucks din Los Angeles, pentru că a intrat împreună cu câinele său. Starul a fost dojenit de vânzătoare şi a ieşit cu coada între picioare.

Mai multe