David Beckham, surprins în timp ce a aruncat cu excremente de câine în soția sa

18 iunie 2017 20:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cuplul David și Victoria Beckham a fost expus în lumea mondenă în diferite ipostaze, de la cele mai amuzante și mai trăznite, până la cele mai emoționante, dar niciodată nu a fost surprins într-un moment jenant precum cel recent.

David Beckham și soția sa, Victoria, au mers la o plimbare printr-un parc, alături de cățelul lor, Olive, care la un moment dat, s-a făcut nevăzut prin vegetație pentru a-și face nevoile fiziologice, precizează Daily Star.

După cum probabil vă imaginați, sarcina de a găsi de a lăsat în urmă Olive, a revenit desigur lui David, dar s-a apucat să scotocească printre pomișori și alți arbuști și pe sub frunze excrementul care nu trebuie lăsat într-un spațiu public. Victoria s-a amuzat însă copios pe seama soțului său și l-a filmat cu telefonul mobil, punând și mai multe paie pe foc, întrebându-l ce caută.

„Știi ce caut! Excremente de câine! Nu e amuzant!”, i-a răspuns fostul fotbalist, iar când într-un final a găsit ceea ce căuta, David a aruncat în glumă înspre Victoria cu punguța cu „surpriză” de la Olive. Victoria s-a ferit însă la timp, dar a fost în continuare nespus de amuzată pe seama lui David.

Mai multe