David și Victoria Beckham, 17 ani de mariaj. Au schimbat mesaje emoționante

4 iulie 2016 19:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

David (41 de ani) și Victoria Beckham (42 de ani) reprezintă unul dintre cele mai urmărite cupluri din toată lumea. Pe cât de urmăriți de fanii și presa din toată lumea, pe atât de puternici sunt atunci când sunt împreună. Și-au construit un adevărat imperiu și o familie ca în basme, cu trei băieți și o fetiță.

Fosta cântăreață devenită designer de succes și fostul fotbalist din naționala Angliei au sărbătorit 17 ani de căsnicie. Chiar dacă nu de puține ori au existat zvonuri că divorțează, cei doi le-au dat peste nas tuturor cârcotașilor și au rămas uniți. Deși niciunul dintre ei nu face risipă de gesturi romantice în văzul lumii, fotografiile de colecție și mesajele pe care le-au arătat în ziua aniversării arată cât de mult se iubesc.

Fiecare dintre ei a ales să-și exprime dragostea prin mesaje emoționante. David a scris: "Wow, au trecut 17 ani de la acea zi... Sunt atât de norocos că am întâlnit pe cineva cu aceleași țeluri și dorințe de la viață. Am creat împreună patru copii frumoși și nu aș fi putut cere o mămică mai iubitoare pentru ei. Aniversare fericită! Te iubesc!"

Victoria nu a rămas datoare: "Mă simt atât de iubită și cu adevărat binecuvântată. Cel mai bun prieten al meu, dragostea mea, cel mai bun bărbat care mă inspiră în fiecare zi. Aniversare fericită pentru cel mai bun soț și tată din lumea întreagă și din toate timpurile!"

Mai multe