De când l-a părăsit superba iubită româncă, toate îi merg ca unse lui Alexander Zverev

27 octombrie 2020 16:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Al doilea turneu ATP disputat la Koln, a avut același învingător. Germanul Alexander Zverev, locul 7 ATP şi favorit principal, s-a impus fără emoții, iar multă lume apreciază că revenirea lui de formă este datorată despărțirii de fotomodelul german de origine română Brenda Patea.

Astfel, Zverev a obținut primele trofee ATP după mai bine de un an. Mai precis din luna mai 2019, când s-a impus la Geneva în luna mai 2019. Toate aceste succese au în comun un lucru: au fost cucerite în perioade în care tenismenul era singur. Din luna iunie 2019, până în iulie 2020, el a fost îndrăgostit până peste cap de fotomodelul german de origine română Brenda Patea. Iar rezultatele au scăzut vizibil în acea perioadă.

După despărțirea neașteptată și, se pare, dureroasă – fiecare dintre ei a șters toate pozele cu celălalt de pe Instagram – Zverev a redevenit jucătorul valoros pe care îl știam, iar rezultatele nu au  întârziat să apară, pentru că înaintea celor două titluri, el a jucat, la finalul verii, finala de la US Open.

Mai multe