De ce a ales Barbra Streisand să-şi cloneze câinele. A plâns după el ca după un copil

25 noiembrie 2018 10:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Barbra Streisand şi-a clonat mult iubitul câine, Samantha, din rasa Coton de Tulear. Animalul, care mergea cu actriţă peste tot, a fost ca un copil pentru ea, aşa că Barbra nu a putut sta fără căţel. Ea a povestit cum i-a venit ideea să îl cloneze şi cum a decurs întreg procesul.

Barbra Streisand a dezvăluit că a ales să o cloneze pe Sammie pentru că moarte căţeluşei a fost o lovitură mult prea dură, ca şi când i-ar fi murit un copil. Cei doi noi câini ai vedetei, Miss Scarlet şi Miss Violet, sunt copiile identice ale lui Sammy şi a treia, Miss Fanny, e verişoara ei. 

"Doi dintre câinii mei sunt făcuţi din Sammie. Din ADN-ul ei. I-au luat din obraz şi burtică înainte să moară. Nu ştii niciodată dacă te vei trezi cu cinci câine sau niciunul. Eu am doi", a povestit Barbra, conform dailymail.co.uk. 

"La personalitate nu sunt ca Sammie, dar au părul creţ ca ea. Dacă un câine e crescut pentru competiţii, are blana dreaptă. E foarte rar unul creţ, aşa că am clonat-o. E dragoste necondiţionată", a mai adăugat vedeta. 

Deşi avea obiceiul să o ia pe Sammie peste tot cu ea, acum Barbra e mai discretă cu cei trei noi câini. "Fiind trei, ar pune stăpânire pe orice loc unde îi duc", a spus actriţa. Aşa că cei trei se bucură liniştiţi de casa vedetei din Malibu, cu vedere la Oceanul Pacific şi cu o grădină imensă cu trandafiri în care animale pot să alerge libere. 

Mai multe