De ce a fost arestat Robert De Niro la Paris? „Jur pe viaţa copiilor mei, nu am plătit niciodată pentru sex!”

21 septembrie 2021 10:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, De Niro are o carieră care se întinde pe mai mult de patru decenii şi care i-a adus notorietate internaţională. Dar superstarul din filme emblematice precum "Taxi Driver", "Raging Bull" şi "Goodfellas" a ţinut prima pagină a ziarelor nu numai datorită realizărilor sale profesionale, ci şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Ca cel cauzat de arestarea sa în Europa...

Călătoria pe care Robert De Niro a făcut-o pe bătrânul continent, în 1998, a avut un deznodământ atât de neplăcut, încât actorul şi-a jurat că nu se va mai întoarce niciodată în Franţa. Ceva l-a făcut să se răzgândească pe parcurs, însă ce-a putut să se întâmple atunci în Paris, de l-a supărat pe superstarul hollywoodian atât de tare?  

În timpul unei călătorii în Paris, vedeta americană a fost arestată de poliţia franceză la hotelul rău famat Bristol din Paris. Conform celor publicate de The Irish Times, De Niro a fost reţinut în urma unui act semnat de judecătorul Frederic N'Guyen, care credea că actorul avea legături cu prostituţia locală. Bob, cum i se spune lui De Niro, a petrecut nouă ore după gratii înainte de-a fi eliberat şi a-i fi retrase acuzaţiile.

Citește aici continuarea.

Mai multe