De ce a refuzat Rihanna să cânte la Super Bowl 2019

21 octombrie 2018 14:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Super Bowl a devenit de-a lungul anilor cea mai urmărită competiţie sportivă a anului în SUA, iar vedetele care urcă pe scenă în pauza mecilor fac show-uri memorabile. Ultima artistă curtată este Rihanna, care, surpriză, a spus pas. Cântăreaţa a refuzat să cânte la Super Bowl 2019 în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick.

Rihanna a refuzat invitaţia de a cânta la Super Bowl 2019, în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, scrie news.ro, care citează BBC. NFL şi reprezentaţii Rihannei au refuzat că comenteze informaţiilor conform cărora cântăreaţa a refuzat invitaţia de a cânta în pauza Super Bowl. În locul Rihannei, recitalul de la pauza meciului programat la Atlanta în 3 februarie 2019 va fi susţinut de Maroon 5.

Cine este Colin Kaepernick

Colin Kaepernick (30 de ani), fost jucător de fotbal american timp de şase sezoane la San Francisco 49ers, a devenit cunoscut în SUA după ce a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

Donald Trump a fost iritat de gestul lui Kaepernick, considerându-l lipsit de respect faţă de drapel şi patrie. Gestul lui Colin Kaepernick a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL. Jucătorul a devenit persona non grata pe teren şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului său cu San Francisco la începutul anului 2017.

Super Bowl, cea mai urmărită competiţie sportivă a anului în SUA

Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivităţile alcătuiesc Duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii şi este ca o sărbătoare naţională.

Duminica Super Bowl este a doua mare zi în privinţa consumului de mâncare din America. Drepturile de televizare ale Super Bowl-ului sunt deţinute în fiecare an de o singură televiziune importantă, iar difuzarea anuală este faimoasă datorită celei mai scumpe publicitaţi din an.

în 2018, Justin Timberlake a făcut super-show în pauza de la finala Super Bowl

Mai multe