De ce Antonio Banderas o iubeşte atât de mult pe Nicole Kimpel. O compară cu fosta soție

23 septembrie 2019 12:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Antonio Banderas a dezvăluit de ce o iubeşte pe partenera sa, Nicole Kimpel. Nu s-ar despărţi de ea pentru nimic în lume.

Actorul spaniol Antonio Banderas (59 de ani) a dezvăluit de ce o iubeşte atât de mult pe partenera sa, Nicole Kimpel, de 38 de ani. O iubeşte pentru că aceasta este “mai degrabă plictisitoare”. Nicole e o femeie discretă, foarte calmă, foarte raţională şi aproape nimic nu o deranjează. Banderas o compară pe iubita Nicole, cu fosta sa soţie, Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, de care s-a despărţit în 2015, după 19 ani de căsnicie. “Melanie e un fel de şampanie cu bule, Nicole este un suc de fructe proaspete, total detox”, spune starul. Banderas a adăugat, pentru revista “Vanity Fair”, că ambele au venit la momentul oportun în viaţa sa, fiindcă Griffith a fost “o femeie mai amuzantă şi nebunatică, potrivită în tinereţe, iar Kimpel este o persoană mai discretă, ideală pentru actaulele momente de maturitate”.

Nicole e o femeie deşteaptă, care ştie cinci limbi străine

“Mă completează, fiindcă eu am o bună intuiţie. Acum am nevoie de o persoană care să ştie să înţeleagă vârtejul în care mă mişc, să-l accepte, să mă ajute. Viaţa mea s-a schimbat în bine de când sunt cu ea. Eferverscenţa lui Melanie era toxică pentru mine”, mai spune Banderas. Actorul o apreciază mult pe Nicole pentru că ştie cinci limbi străine. Antonio Banderas se iubeşte cu Nicole Kimpel de cinci ani de zile, iar acum îşi doreşte să o ia de soţie. Starul are o fiică, Stella del Carmen, care în curând împlineşte 23 de ani, din căsnicia cu Melanie Griffith. Este foarte apropiat de aceasta şi o susţine la fel de mult ca întotdeauna, chiar dacă trăieşte cu Nicole. A părăsit Hollywood-ul, s-a întors acasă în Spania, unde se simte cel mai bine. Actorul spaniol Antonio Banderas a dezvăluit de ce o iubeşte atât de mult pe partenera sa actuală, Nicole Kimpel.

Mai multe