De ce arată Dolly Parton atât de bine la 71 de ani. Trucurile la care apelează

10 octombrie 2017 12:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendara cântăreaţă Dolly Parton se menţine încă foarte bine, deşi e septuagenară. Vedeta are nişte trucuri care o ajută să îşi ascundă vârsta înaintată.

Pentru că are la ea tot timpul lipici pentru unghii, adeziv pentru genele false şi o întreagă trusă de machiaj, Dolly Parton arată foarte bine, deşi are 71 de ani. Vedeta este binecunoscută pentru stilul ei extravagant şi faptul că foloseşte mereu produse cosmetice care să-i pună în evidenţă trăsăturile şi să-i ascundă semnele bătrâneţii.

Dolly a povestit că rezervă întotdeauna cel puţin o oră şi jumătate pentru machiaj înainte de a urca pe scenă. Ea a dezvăluit că şi acasă are grijă să se machieze în fiecare dimineaţă, fiindcă nu vrea ca soţul s-o vadă vreodată că arată rău.

Acasă, se îmbracă în lucruri pe care le cumpără de la raioanele de copii, ca să se simtă cât mai tânără. Are norocul că o încap. Are lucruri speciale pe care le poartă ziua şi altele pe care le îmbracă noaptea. Nu foloseşte pijamale. Cântăreaţa este căsătorită din 1966 cu Carl Dean.

Mai multe