De ce i-a lăsat Jackie Chan fiului său doar o casă, deşi are o avere colosală!

29 aprilie 2014 21:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul chinez Jackie Chan, un dur, în filmele în care joacă, este de fapt un om sensibil sau cel puţin aşa pozează. Jurnalistul Bogdan Nicolai a explicat la ediţia de marţi seară a emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, de la Prima Tv, care au fost cu adevărat problemele dintre cei doi care l-au făcut pe celebrul star să ia astfel de măsuri cu privire la moştenirea pe care i-o va lăsa copilului. 

Jurnalistul a spus că actorul şi fiul său, Jaycee, (32 de ani) nu sunt foarte apropiaţi, iar relaţia lor a început să se deterioreze după ce starul a divorţat de Joan Lin Feng-Jiao.

"În ultimii şase ani s-au văzut de şase ori, dar numai la evenimente notabile în familie, la ziua mamei lui Jaycee. Când s-a născut băiatul, actorul şi Joan nu erau căsătoriţi.  El i-a spus că se teme să nu fie înşelat, pentru că a păţit acest lucru cu toate femeile din viaţa lui. Este un sensibil, sau cel puţin aşa lasă impresia.  În momentul în care femeia l-a întrebat ce să treacă pe certificatul de naşetre, atunci el i-a spus că recunoaşte băiatul.

S-au căsătorit două zile mai târziu naşterii lui Jaycee. Tensiunile au apărut când Jackie Chan a vrut în 1989 să divorţeze de mama lui Jaycee pentru o altă femeie,  fostă Miss Asia,care i-a dăruit o fetiţă. Băiatul l-a acuzat atunci de suferinţa mamei lui şi atunci s-a răcit relaţia", a adăugat Bogdan Nicolai la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv.

Jackie Chan a decis ca Jaycee Chan să fie scos din testament şi să piardă astfel dreptul la averea în valoare de 140 de milioane de dolari a celebrului său tată. Starul filmelor de arte marţiale, în vârstă de 58 de ani, a anunţat recent că va dona întreaga lui avere mai multor organizaţii cariabile, unicul său fiu fiind lăsat pe dinafară. Acesta va primi însă o casă în valoare de un milion de dolari.

Mai multe