De ce Johnny Depp nu a luat-o de nevastă pe Vanessa Paradis

13 februarie 2015 18:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce s-a căsătorit recent cu iubita lesbiană, Johnny Depp e în continuare ţinta jurnaliştilor, care se întreabă de ce a preferat să ia o femeie mult mai tânără, decât să se însoare cu Vanessa Paradis, care i-a dăruit doi copii. Explicaţia este cu totul neaşteptată.

Dacă revista “Star” a susţinut că vedeta franceză Vanessa Paradis (41 de ani) s-a despărţit de actorul Johnny Depp (51 de ani), din cauză că a căzut în patima băuturii, revista “OK!” vine cu o cu totul altă variantă. Starul nu ar fi suportat modul în care cântăreaţa se purta cu mama lui, Betty Sue, şi surorile sale. “Cu el se purta într-un fel, însă, cum nu mai era de faţă, schiba foaia”, a spus o sursă apropiată.  

S-a însurat cu iubita lesbiană

Johnny Depp şi iubita sa lesbiană, Amber Heard (28 de ani), s-au căsătorit, în urmă cu două săptămâni. Mai întâi au făcut cununia civilă în casa lor din Los Angeles. Apoi au făcut nuntă pe insula privată a lui Depp, Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas. Cei doi era logodiţi din 2013, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “The Rum Diary”. Starul are doi copii, Lily Rose (15 ani) şi Jack (12 ani), din relaţia cu Vanessa Paradis.

Mai multe