De ce nu a vrut Salma Hayek să joace în același film cu Javier Bardem? Actrița de 54 de ani a dezvăluit secretul

6 ianuarie 2021 18:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De ce nu a vrut Salma Hayek să joace în același film cu Javier Bardem? Recent, actrița de 54 de ani a dezvăluit că o leagă o prietenie extrem de strânsă de Penelope Cruz, 46 de ani, și că nu a vrut să o strice din cauza scenelor fierbinți din filmul ”The Roads Not Taken” (2020).

Salma Hayek nu a vrut să apară în același film în care juca Javier Bardem pentru a nu strica prietenia care o leagă de Penelope Cruz. Actrița mexicano-americană a subliniat că nu a vrut să strice prietenia care o leagă de atâția ani de Bardem și Cruz. ”Dacă vrei să strici o prietenie fie împrumuți bani de la un prieten, fie joci cu el într-un film”, a declarat Salma. Salma Hayek și Javier Bardem au început să lucreze la filmul ”The Roads Not Taken”abia după ce Penelope a asigurat-o că nu are de ce să se teamă. Toată lumea a crezut că ar fi vorba de posesivitatea lui Penelope, dar Salma s-a referit la altceva. ”Atât eu cât și Javier sunt firi colerice, țipăm, urlăm ne susținem punctul de vedere și urâm să facem compromisuri. Penelope știe bine asta și a simțit-o pe pielea ei când a jucat cu Javier în același film. Penelope e ca mine”, a subliniat Salma.

Citește și:

Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

Salma Hayek arată impecabil la 54 de ani. Iată cum s-a pozat în costum de baie

Salma Hayek a semnat contractul după ce a vorbit cu Penelope

Salma Hayek a dezvăluit că a negociat contractul în timp ce lua masa cu Javier Bardem și regizoarea Sally Potter. Spiritele s-au încins și abia după ce au sunat-o pe Penelope au bătut palma. ”Penelope ne-a zis: o să fie un film foarte bun pentru că amândoi sunteți înfierbântanți”, a subliniat Salma. Filmul a fost lansat la 13 martie 2020, dar pandemia nu le-a permis spectatorilor să se bucure de el. Acțiunea filmului are loc în Mexic, New York și Grecia. Salma a mai adăugat că e mândră de rolul lui Dolores din film. ”Primesc rolurile vieții mele abia acum când am trecut de 50 de ani”, a glumit ea.

Mai multe