De ce se ferește Justin Bieber să dea ochii cu fostul iubit al Selenei Gomez

30 ianuarie 2018 14:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Justin Bieber a fost absent de la Gala Premiilor Grammy, în ciuda faptului că avusese trei nominalizări importante pentru noul său album. Cântărețul a dat vina pe iubita sa, Selena Gomez, pentru absență, dar în realitate, motivul este că nu vrea să dea ochii cu fostul ei iubit.

Într-un interviu pentru Radar Online, o sursă apropiată brunetei a declarat că atât Selena, cât și Justin se feresc să dea cu ochii de solistul trupei The Weekend, cu care ea a rupt relația după ce s-a împăcat cu Bieber:

„Amândoi știau că fostul ei iubit a fost și el nominalizat la Grammy și s-au gândit că ar putea câștiga. Ei fac tot posibilul să-l evite pe The Weekend pentru că nu știu cum va reacționa. Selena nici măcar nu mai vrea să-l vadă, pentru că știe că s-a folosit de el și că nu a însemnat nimic pentru ea.”

Împăcarea dintre Selena și Bieber nu a fost privită cu ochi buni de multă lume, nici măcar de fanii celor doi cântăreți. Din această cauză, Selena a rupt relația și cu mama sa, care nu e de acord cu reluarea vechii relații care s-a dovedit destul de toxică pentru ea.

Mai multe