De la Meldonium la sarcină! Cea mai sexy atletă din România e gravidă

4 ianuarie 2017 12:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mirela Lavric, atleta care anul trecut a fost depistată pozitiv la un control antidoping, trece plin clipe fericite în viaţa privată, fiind însărcinată.

Triplă campioană mondială la juniori în proba de 800 de metri a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că va deveni mămică în 2017. Mirela Lavric nu e căsătorită, însă de doi ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un handbalist de la HC Vaslui, Gabriel Cotinghiu.

La numai 25 de ani, Mirela Lavric are deja o poveste de viaţă impresionantă, care ar putea constitui oricând un scenariu de film.

Ascensiunea Mirelei în atletism a fost influenţată negativ de un episod trist petrecut în viaţa sa personală. La finalul lui 2013, Mirela Lavric a făcut un gest şocant, aruncându-se de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi, după ce şi-a găsit iubitul de atunci în braţele altei femei. Prima ipoteză a fost o tentativă de sinucidere, însă ulterior s-a aflat că sportiva a fost sechestrată în casă de prietenul ei şi a încercat să scape pe geamul locuinţei. Profitând de calităţile de atletă, Mirela s-a ales cu răni minime, dar cu o imensă durere în suflet.

Apoi, la începutul lui 2016, Mirela Lavric a fost depistată pozitiv cu Meldonium, substanţa interzisă cu care a fost prinsă recent şi tenismena rusă Maria Şarapova. Românca a picat testul antidoping efectuat în luna martie, la Campionatul Mondial de sală de la Portland (SUA), acolo unde cucerise medalia de bronz cu ştafeta ţării noastre în proba de 4*400 de metri.

Mai multe