De ziua ei, Claudia Romani le-a oferit domnilor un pictorial incendiar

15 aprilie 2018 13:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Claudia Romani a împlinit recent 36 de ani și și-a serbat ziua de naștere la plajă. Focoasa italiancă adoră să pozeze sexy, așa că le-a făcut un cadou domnilor chiar de ziua ei. Vedeta a pozat în cele mai provocatoare poziții pe o plajă din Miami.

Claudia a lăsat Italia, pentru plajele din Miami. Italianca a fost votată pe locul II în topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depăşită doar de Beyonce. Modelul a pozat şi pentru paginile unor publicaţii renumite precum Playboy şi Maxim Italia.

Italianca are atestat de arbitru profesionist, însă preferă să-şi petreacă timpul în America, pe plajele din Miami, unde își etalează formele voluptuoase pe nisipul fierbinte. De ziua ei, Claudia și-a luat cel mai sexy costum de baie, un balon uriaș în formă de tort și s-a pozat în cele mai fierbinți ipostaze.

Cei mai norocoși au fost domnii care s-au aflat în preajmă și au avut ce admira. Un trup fără cusur… bronz uniform, abdomen sculptat, picioare tonifiate, bust impresionant şi un fund super bombat.

Mai multe