Decizia incredibilă a soţiei lui David Duchovny, după ce el a înşelat-o cu 30 de femei

6 iulie 2014 23:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Starul din „Dosarele X”, David Duchovny, s-a întors în braţele soţiei, pe care a înşelat-o ani la rând. El şi Téa Leoni şi-au petrecut împreună vacanţa.

Au îngropat securea războiului! David Duchovny, cunoscut datorită rolului agentului Mulder din serialul „Dosarele X”, s-a întors la nevastă. Deşi actorul, în vârstă de 53 de ani, i-a „pus coarne” cu zeci de femei, actriţa Téa Leoni (48 de ani) l-a iertat şi l-a primit înapoi. Cei doi, care s-au despărţit în 2011, dar nu au divorţat, au fost surprinşi în tandreţuri în vacanţa pe care au petrecut-o, recent, în Fire Island, din New York.

„Cei doi zâmbeau şi erau afectuoşi unul cu celălalt. Se ţineau de mână şi s-au sărutat. Păreau familia perfectă”, a declarat o sursă pentru revista „America’s Star”. David Duchovny, care are în cont 60 de milioane $, şi soţia sa s-au hotărât să mai dea o şansă căsniciei lor. Actorul a fost internat 35 de zile într-o clinică de reabilitare ca să-şi trateze dependenţa de sex, din cauza căreia l-a părăsit nevasta în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fată, Madelaine West (15 ani) şi un băiat, Kyd (12 ani).

A fost cuplat doi ani cu «agentul Scully»

David Duchovny şi Gillian Anderson (45 de ani) din serialul „Dosarele X” au fost parteneri şi în afara platourilor de filmare. Cei doi s-au despărţit recent, după aproape doi ani de relaţie. Potrivit unor surse din apropierea actriţei,”agenţii Mulder şi Scully” ar fi avut o relaţie strict sexuală, pentru că actorul era încă îndrăgostit de fosta nevastă.

Mai multe