Decizia neașteptată a lui Brad Pitt: „Nu mă mai gândesc la mine...”

5 mai 2017 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brad Pitt (53 de ani) mai doborât psihic pe zi ce trece. Actorul a declarat recent că urmează să ia o decizie care va surprinde pe toată lumea. Despărțirea de Angelina Jolie și lupta cu dependența de alcool își spun cuvântul.

Brad Pitt se află foarte aproape de a intra în depresie, dar și mai aproape se află de a se retrage din actorie, precizează Daily Star. După ce a mărturisit într-un interviu cât de greu i-a fost să se lupte cu alcoolismul, superstarul a mărturisit că se simte împovărat și de cariera de actor.

„Nu prea mă mai gândesc la mine ca la un actor. Filmul mi se pare ca o călătorie ieftină către acele sentimente apăsătoare. Nu mai merge așa, mai ales de când sunt tată. Filmul meu preferat este cel în care am interpretat cel mai prost, «The assassination of Jesse James».”

Actorul, nominalizat pe Oscar, chiar a afirmat că se gândește să-și schimbe numele: „Mi-aș dori ca doar să-mi schimb numele. Ceva de genul P. Diddy, sau pot fi Puffy sau ce zici de Snoop? Lion? Simt că Brad a ajuns un termen impropriu...”, a mai adăugat fostul soț al Angelinei.

Mai multe