Declarații şoc de la avocatul lui Weinstein: «Promovarea pe canapea nu a fost inventată de el»

6 martie 2018 14:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cel mai mare scandal sexual de la Hollywood îl are în prim-plan pe Harvey Weinstein (65 de ani). Avocatul producătorului a făcut recent o serie de declaraţii considerate halucinante de către internauţi.

“Dacă o femeie decide că trebuie să aibă relaţii sexuale cu un producător de la Hollywood pentru a avansa în carieră şi dacă a făcut-o într-adevăr şi consideră acest lucru dezgustător, aceasta nu înseamnă că a fost vorba despre un viol”, a declarat Benjamin Brafman, avocatul producătorului de film, într-un interviu pentru The Times.

“Aţi luat o decizie voluntar că sunteţi pregătită să faceţi ceva care, la nivel personal, vă repugnă, dar cu scopul de a avansa în carieră", a spus acesta, continuând: “aceasta nu este o crimă”.

“Promovarea pe canapea nu a fost inventată de Harvey Weinstein”, a mai spus Benjamin Brafman. “Industria cinematografiei avea această reputaţie încă de dinainte de a mă naşte eu”, a adăugat acesta.

Weinstein e acuzat de peste 70 de femei de abuzuri sexuale

Peste 70 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan, Ashley Judd, Salma Hayek, Uma Thurman şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, scrie Daily Mail.

Weinstein a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiei americane şi britanice. În urma scandalului iscat, acesta a fost concediat din compania la care era cofondator. Producătorul face tratament pentru dependenţa de sex şi nu a fost încă pus sub acuzare.

Mai multe