Degeaba arată perfect în costum de baie! Heidi Klum s-a despărțit de iubitul tinerel

26 septembrie 2017 21:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul model Heidi Klum (44 ani) a pus capăt relației pe care o avea de trei ani cu Vito Schnabel (31 ani). Heidi a confirmat zvonurile într-un interviu acordat publicației People.

Heidi are patru copii alături de fostul său soț, cântărețul Seal și a declarat că “este momentul să ia o pauză de la relația pe care o are cu Vito pentru a se gândi la lucrurile cu adevărat importante”. Heidi și Vito nu au mai fost văzuți împreună de la jumătatea lunii august.

Potrivit Dailymail.co.uk, fotomodelul a participat la diverse evenimente mondene în luna septembrie nefiind însoțită de cel cu care era într-o relație. Atunci când a participat la un eveniment organizat în Manhattan pe 7 septembrie a preferat să se cazeze la un hotel în loc să meargă la propietatea deținută de iubitul său. O sursă apropiată lui Heidi a declarat, pentru DailyMail că vedeta a petrecut mult timp alături de prietenii ei, petrecând. A fost văzută cu pilotul de formula  1 Lewis Hamilton, iar prietenii se întreabă dacă acesta este sfârșitul relației sale cu Vito.

La începutul lunii septembrie, Heidi a fost surpsinsă de paparazzi alături de fostul ei soț la o petrecere pe care au organizat-o în cinstea unuia dintre copiii pe care îi au împreună. 

Deși Heidi și Vito au fost împreună pentru trei ani,aceasta nu a avut niciun moment intenția de a se căsători cu el. Într-un interviu oferit publicației Entertainment, în anul 2015, Heidi declara:” Nu mă voi recăsători, deși sunt foarte îndrăgostită”.

Fotomodelul german a avut întotdeauna o atitudine pozitivă în ceea ce privește întâmplările mai puțin fericite din viața ei.

După despărțirea de Seal mărturisise, cu tranșantă sinceritate:” Învățăm în fiecare zi, am trecut printr-un carousel de sentimente, dar mi-a plăcut acest lucru. Am avut o viață foare agitată și interesantă și nu pot spera decât să continue în felul acesta “.

Mai multe