Demi Lovato, fără sutien și cu decolteu de infarct la un eveniment monden

26 aprilie 2017 7:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a petrecut o mică vacanță într-o locație exotică însorită, Demi Lovato s-a întors la îndatoririrle sale de persoană publică. și-a dat jos costumul de baie și a îmbrăcat o rochie îndrăzneață pentru a participa la gala din acest an a revistei „Time”, care reunește cei mai influenți oameni din lume.

Ceremonia a avut pe listă invitați foarte diverși, de la politicieni (președinți, premieri) și directori executivi ai unor mari companii, până la celebrități, printre care și Demi Lovato, care a dorit să-i onoreze pe toți cu prezența sa sexy și cu o ținută provocatoare.

A fost probabill cea mai îndrăzneață rochie purtată de ea la un eveniment monden în acest an. Rochia de o culoare albastră, țipătoare a fost dantelată în partea superioară și foarte transparentă și decoltată, sânii săi voluptoși ieșind bine în evidență și întorcând toate privirile, potrivit Daily Star.

Proaspăt bronzată, doar a petrecut vacanța la soare, prezența frumoasei cântărețe pe covorul roșu a fost oreală încântare pentru cei care au participat la eveniment.

Mai multe