Demi Lovato se retrage din muzică. Ce a determinat-o să facă asta

5 octombrie 2016 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Lovato (24 de ani) a anunțat public că se va retrage din muzică și din atenția fanilor pentru o perioadă de timp. Aceasta nu este o decizie ce ține neapărat de propriile sale trăiri, ci ar avea legătură cu un scandal în care este implicată.

Ea a anunțat că se va retrage din domeniul muzical în anul care urmează din cauza unui mic conflict pe care-l are cu Taylor Swift (26 de ani), informează Daily Star. Demi Lovato a oferit câteva declarații controversate într-un recent interviu, acuzând-o pe Swift că i-a stricat reputația lui Katy Perry și a creat o imagine falsă despre aceasta.

Chiar dacă cearta pare lipsită de importanță, se pare că focoasa brunetă ia lucrurile într-atât de serios, încât a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă lungă de timp.

„Am fost întrebată și am răspuns. Acum dați-mă în judecată. Nu uit că acele afirmații pot fi scoase din context în timpul interviurilor, dar tot nu-mi cer scuze pentru că am spus ceva ce ar vrea toată lumea să spună”, a declarat cântăreața.

„Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de interesați de ce spun eu în interviuri. Nu vă uitați la știri? N-aveți nimic altceva mai bun de făcut? Abia aștept anul 2017. Iau o pauză de la muzică și de la lumina reflectoarelor. Nu sunt făcută pentru afacerea asta și pentru mass-media”, a mai adăugat Demi.

Mai multe