Demi Moore, mândră că a debutat ca fotomodel la 58 de ani. Actrița povestește cum s-a ferit de COVID-19 la Paris

4 februarie 2021 10:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a stârnit un val de controverse cu apariția ei din 3 februarie, de la Paris, când a prezentat colecția de modă a casei de modă Fendi, Demi Moore s-a întors în SUA. Actrița de 58 de ani este mândră că a debutat pe scena modei la 58 de ani și crede că în ciuda discuțiilor legate de chipul ei ”artificial”, spectacolul a fost un succes.

Demi Moore, 58 de ani, este convinsă că debutul ei pe scena modei la o vârstă destul de înaintată a fost un mega-succes. Actrița din filmul ”Fantoma mea iubită” a recunoscut că a învățat multe despre ce înseamnă prezentările de modă de la fotomodelul britanic Cara Delevigne. Ea a explicat că s-a întors imediat după prezentare în SUA unde va sta 14 zile în izolare. Pe timpul șederii în Franța au fost respectate toate normele anti-COVID-19, mai mult decât atât: în timpul zborului cu Air France, scaunele au fost dezinfectate sub ochii ei”, a declarat Demi. Actrița care are o avere de 200 de milioane de dolari a fost la Paris, în plină epidemie, împreună cu fiica ei Scout, de 29 de ani. Ea a povestit într-un interviu acordat recent că a respectat toate normele anti-COPVID-19 pe durata șederii ei în Franța. Demi a povestit că a avut parte și de petreceri în culise, datorită Carei Delevigne și s-a bucurat pentr că ”toți cei de pe podium fuseseră testați înainte și nimeni nu avea virusul mortal”.

Citește și:

Demi Moore, despre viol, depresie, abuz de alcool și droguri. Cartea actriței, publicată și în limba română

Demi Moore și-a făcut biroul în baie. Actrița de 57 de ani și-a pus canapeaua lângă cadă să poată lucra în liniște

Demi Moore, de nerecunoscut din cauza modificărilor estetice

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost de nerecunoscut la Săptămâna Modei din Paris! Cu pomeţii explodaţi, buzele ţuguiate şi vizibil mărite, fruntea ca de ceară şi o mandibulă sculptată geometric, ea a prezentat colecţia Fendi. Apariţia ei i-a făcut pe mulţi să o certe că şi-a operat faţa. Actriţa din filmul ”Striptease” sau ”Fantoma mea iubită” a defilat miercuri, la Săptămâna Modei din Paris, în cadrul prezentării  colecţiei primăvară-vară a casei de modă Fendi. Apariţia ei a reuşit să şocheze publicul. Toată lumea a întrebat-o pe Demi, care are o avere de peste 200 de milioane de dolari, dacă şi-a făcut operaţii estetice şi ea a luat foc. La câteva zile ea a revenit cu postare în care a arătat tuturor că avea pusă pe față o mască de silicon.

Mai multe