Demi Moore şi Ashton Kutcher se luptă pentru o avere de 290 de milioane de dolari!

18 noiembrie 2011 10:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Moore a anunţat că va divorţa de soţul ei, Ashton Kutcher, după o căsnicie de 6 ani.  Ea a recunoscut că motivul separării este infidelitatea actorului şi a comentat că "există valori şi jurăminte care sunt menite să fie sacre".

Jurnaliştii de la Daily Mail scriu că "show-ul trebuie să continue" pentru Ashton Kutcher, care a fost văzut pe platourile de filmare de la serialul "Two and a Half Men", la doar câteva ore după ce Demi a intentat divorţ.

Acum, cei doi soţi trebuie să împartă convenabil averea de 290 de milioane de dolari. Potrivit Radar Online, actriţa a hotărât să pună punct căsniciei acum câteva săptămâni şi a fost în discuţii cu avocaţii pentru a stabili cum se va face partajul.

Cu mare tristeţe şi cu durere în suflet am luat hotărârea de a pune capăt căsătoriei mele cu Ashton. Pentru mine, ca femeie, mamă şi soţie, anumite valori morale şi jurăminte sunt sacre, astfel încât, judecând lucrurile în această lumină, am ales să-mi continui viaţa fără el", a declarat Moore pentru The Associated Press.

"Voi păstra mereu vie amintirea timpului petrecut cu Demi", a spus şi Kutcher pe pagina sa de Twitter. "A fi căsătorit este unul dintre cele mai grele lucruri din lume şi, din păcate, unul ce nu merge întotdeauna bine", a mai adăugat el.

"După mulţi ani, Demi este în sfârşit pregătită să treacă peste. Faptul că nu putea să aibă încredere în Ashton o îmbolnăvea", a declarat un apropiat al cuplului.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005.

Mai multe