Demi Moore, ţi-a căzut faţa!

1 iunie 2016 20:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E de nerecunoscut! Demi Moore (53 de ani) a suferit o schimbare dramatică la faţă în numai patru luni. Pare că i-a căzut faţa! Actriţa a cheltuit degeaba peste 2 milioane de dolari pentru a-şi menţine frumuseţea.

Toată lumea se întreabă ce a păţit, dar nimeni nu îndrăzneşte să-i zică direct! Actriţa Demi Moore, cunoscută mai ales pentru rolurile din “Propunere indecentă” şi “Striptease”, a fost surprinsă recent, complet schimbată, la cumpărături în Santa Barbara, California. Avea obrazul stâng prăbuşit, ca şi când ar fi suferit o pareză. Diva, care merge regulat la chirurgii esteticieni pentru a-şi face operaţii de înfrumuseţare, ar fi putut să-şi distrugă faţa din cauza acestora.

Tratarea în exces a ridurilor poate avea un efect invers. Este foarte posibil ca injectarea de prea mult botox şi acid hialuronic să o fi desfigurat. Pe lângă faptul că nu mai arată bine, Demi s-a şi îmbrăcat într-o salopetă largă care nu o avantaja deloc. Vedeta nu a mai reuşit să-şi refacă viaţa după divorţul de Ashton Kutcher (38 de ani). Ea are trei fete, Rumer (26 de ani), Scout (23 de ani) şi Tallulah (20 ani), din căsătoria cu Bruce Willis, ce a durat din 1987 până în 2000.

Mai multe