Demi Rose, nud pe o plajă din California! Fotografia a ajuns virală

10 decembrie 2021 11:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Rose este într-o formă de zile mari! Modelul britanic și-a pus pe jar fanii din întreaga lume după ce a publicat o imagine extrem de provocatoare, pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde are peste 18 milioane de admiratori. Frumusețea în vârstă de 26 de ani nu a lăsat nimic imaginației în timp ce a pozat aproape goală, într-o rochie scurtă și foarte transparentă.

Demi Rose știe cum să încingă imaginația oricărui bărbat! Superba brunetă s-a lăsat fotografiată recent pe o plajă din California. Demi și-a lăsat la vedere celebrul posterior care a consacrat-o. În dreptul imaginii, modelul a scris: «Pământul este ceea ce avem cu toții în comun». Fotografia provocatoare a strâns sute de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor.

Demi Rose a dezvăluit că a fost abuzată în copilărie

Bruneta născută în Birmingham a apărut recent pe prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie după ce a dezvăluit că a fost abuzată și agresată când era mică. Într-un interviu acordat Radio 1 Newsbeat, Demi a dezvăluit: „Întotdeauna mi-am dorit să mă apuc de modelling și, în cele din urmă, am ajuns acolo, am considerat-o drept o binecuvântare pentru că am crescut fiind agresată și nu aveam deloc mulți prieteni”. Demi, care este model de opt ani, susține că pentru ea această carieră este o „binecuvântare”, scrie Daily Mail.

În urmă cu doi ani, Demi Rose a trecut printr-o adevărată dramă. În 2019, ambii părinți ai lui Demi au murit, la doar șapte luni distanță, iar vedeta a spus că intrarea în izolare imediat după moartea lor a fost „un timp de reflecție”. Ea a adăugat „a avea de-a face cu casa părinților mei și a le vinde lucrurile – a fost un loc cu adevărat trist pentru mine”. „Am vrut să merg să călătoresc, dar am avut parte de trei luni de izolare Londra. A fost pentru mine timp de reflecție.” 

Citește și

Femeile din clanul Kardashian au concurenţă serioasă! Demi Rose le eclipsează

Demi Rose și-a etalat formele perfecte pe rețelele de socializare. S-a pozat aproape dezbrăcată

Mai multe