Depardieu a bătut un om pe stradă

17 august 2012 13:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gerard Depardieu a făcut-o iar lată! Aprig la mânie, actorul de 63 de ani a văzut negru în faţa ochilor după ce un motociclist i-a trecut prin faţa maşinii. S-a dat jos de la volan, i-a dat un pumn şi l-a înjurat de mama focului.

Când e nervos, Gerard Depardieu este mai periculos decât un luptător de K1. A simţit-o pe pialea lui un parizian care a îndrăznit miercuri să îi taie calea pe o stradă din Arondismentul 6, din Paris, lângă biserica Saint Sulpice.

Actorul de 63 de ani, 1,91 m înălţime şi aproape 150 kg a coborât de la volan şi după o avalanşă de înjurături atent alese i-a aplicat un croşeu de dreapta direct în falcă. Rezultatul: o măsea şubrezită, o falcă ruptă şi om plângere penală la Jandarmerie.

„Am primit o plângere împotriva domnului Depardieu, în urma unui incident în trafic. Chiar dacă agenţii noştri de la rutieră nu au semnalat nici o problemă în trafic, incidentul a degenerat între cei doi conducători auto", a declarat pentru Daily Mail o sursă din cadrul poliţiei.

A făcut pipi în sticlă, în avion

În urmă cu jumătate de an, Gerard Depardieu a făcut senzaţie călătorind cu un avion Air France, după ce a făcut pipi într-o sticlă de plastic. El a avut timp să o avertizeze pe stewardesă că „e un elefant şi are o vezică pe măsură". De atunci a primit interdicţie pe Air France.

Mai multe