Destin tragic! Află totul despre copilăria lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston!

2 martie 2015 12:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe 11 februarie s-au împlinit trei ani de la dispariţia sa. O voce de aur şi un destin frânt mult prea devreme, care acum se repetă comprimat în cazul fiicei sale, Bobbi Kristina.

Dacă aş închide ochii mâine, sin­gurul lucru care m-ar preocupa ar fi ca fiica mea să crească aşa cum trebuie. S-o ţinem într-o colivie de aur? N-am putea asta nici dacă am vrea. Are prea multă energie. Are prea mult din mine şi din tatăl ei. Ne-a moştenit caracterul vulcanic şi neliniştea. Doar că eu, când eram copil, eram timidă. Pe când ea e genul care strigă la toţi copiii să sară cu ea în piscină!“ Asta spunea Whitney Houston într-un interviu din 1999. Era anul în care o luase pe Bobbi Kristina în turneu, chemând-o să urce pe scenă şi să cânte câteva note alături de ea, în tumultul asurzitor al aplauzelor care pentru un copil de şase ani trebu­ie să fi transformat bălăceala în piscină într-o dis­tracţie neinteresantă.

La acea vreme, în 1999, lucrurile încă păreau sub control în familia lor. „Eu şi Bobby o monitorizăm. Când se uită la TV, e doar Nickelodeon sau Disney. Iar la şcoală, e înconjurată de oameni care îi înţeleg statutul. Nimeni nu lasă în preajma ei vreun ziar de scan­dal în care să citească ceva ce n-ar trebui. Ispite precum droguri sau alcool vor fi mereu acolo. Secretul este accesul controlat. Iar cel mai impor­tant este să fii acolo pentru copilul tău. Nu pot să dispar şi să mă întorc atunci când are 16 ani. Am refuzat să mă duc la show-ul lui Jay Leno, de exemplu, fiindcă ea avea serbare la şcoală. Şi mi s-a părut că asta e mai important.“

Află și alte lucruri interesante despre Whitney Houston și familia sa pe www.okmagazine.ro!

Mai multe